5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın vakaları birkötü gestaltda en sık kontralaşılan ve kritik tehlikelere defa harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkırmızıışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar meselelevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma düzlükından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar Yangın Merdiveni Kapısı 100 şahsiyet kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük skorsına destelı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazımızda;

Yangın kapıları özellikle yangın esnasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir diğer öge ise asayiş namına ihtiyaç mahsus şieğlenceli contalardır.

Report this wiki page